Er dette endnu en fitness side som alle de andre?

Der vil jeg sige ja og nej! Det her sted kommer til at tage fat og snakke om ting som de andre også gør, men der kommer også ting som er mere nede på jorden og mere hverdags tanker, problemer og ting men burde være opmærksom på.
Så der kommer helt sikkert til at være nogle fakta omkring muskler, forskellige slags træning og de mere hård træning ting, men der kommer også plads til de spørgsmål eller tanker som man kan få imens man lige står og træner eller bare overvejer at se på en træning som passer til dig selv.

Lige meget hvad dit niveau er i træning eller om du slet ikke har gjort det før, så er der plads til alle!.
Alle kan komme med ting som de gerne vil høre om også kan vi prøve at se om det ikke kan komme med på siden. Der er desværre så mange som gemmer sig eller er bange for at når man som ny indenfor fitness, så kan man kun stille dumme spørgsmål. Der vil jeg sige at det er stik det modsatte!. Der er rigtig mange ting som man skal overveje når man begynder eller bare imens man er i gang med forskellige motions typer/former.

Selvom jeg har træning i over 6 år, så finder jeg stadig hele tiden nye trænings metoder som virker bedre på min krop end det jeg gjorde før. Så din træning kan altid optimeres, for man kan altid få ny viden, det kræver blot at man opsøger den eller spørger andre.
En VIGTIG ting at huske er at kroppe er aldrig helt ens! Så hvis din ven eller veninde har et godt program og det virker for hende, så er det ikke 100% sikkert at alt i programmet vil virke lige så godt på dig.

SPØRG andre eller SØG! Det skader ingen andre end dig selv, hvis du ikke gør.

Så kom ud af skyggerne og få gang i en bedre livstil eller med andre ord, et bedre version af dig selv.