Hurtigt tip til store arme!

Det tog mig flere år af min træning før jeg faktisk fik fundet et svar på hvordan man for større arme.
Så hvis du ligesom jeg havde troet at det bare var at give den fuld knald på bicepstræningen, så er det både rigtigt og forkert.

Her kommer der bare lige et hurtigt lille tips som faktisk forbløffede mig da jeg først hørte det, men når man tænker over det og hvordan musklerne omkring armen er, så giver det faktisk mening.

Grunden til at jeg siger at måden til at få store arme på er ved at træne biceps og at det både er rigtigt og forkert. Det er fordi at biceps selvfølgelig er en god del af armen, men faktisk er din triceps 2/3 dele af dine muskler på armen.
Så det er vigtigt at tænke på din triceps og give den lige så meget kærlighed som din biceps. Så kommer der bedre størrelse på de arme også kan de bedre fylde ærmet godt ud!
Så tag det i betragtning når du skal lægge din træningsplan for arme og om de skal ligge samme dag eller det er bedre at dele det ud, så man ekstra kan trække på hver af muskelgrupperne.

Dette her var så det lille hurtige tip til at opgradere dine arme til en større model!

Så husk din triceps!

Du kan også læse mere om her ved Bodylab artikel omkring ”Arme som Arnold”.
Her forklare de også godt omkring at få en god størrelse på armene og der er også et program i bunden af deres side. Du kan prøve at se på om det kunne friste eller om du kunne flette nogle af deres øvelser ind i din egen træningsplan.