Kvinde øvelser til mænd!

Kan vi ikke træne alle øvelser?

Hvis du tænker over det når du er nede i fitness, så prøv at kig dig omkring og se hvor mange mænd der laver Hip thrust. Der er det en meget lille procentdel af dem, hvis du overhovedet ser en gøre det. Det er nemlig en af de øvelser som folk blandt andet betegner som en ”kvinde øvelse”. Du ser heller ikke så mange mænd bruge abductor maskinen, hvor du skal sidde ned og enten sprede benene eller skubbe dem sammen. Selv hvis du googler billeder, så er der ikke særligt mange hvor det er en mand som sidder i den maskine.
Jeg ved ikke hvorfor der er et hvis omdømme for at blandt andet disse øvelser er for kvinder mest. En øvelse som Hip thrust er faktisk en rigtig god øvelser for de fleste. Den styrker jo både din core, dit bækken og bare generel bevægelse i nedre del af kroppen. Så bare denne øvelse hjælper jo en hel del på en masse ting som kan gøre at du slipper nemmere for knæ-, nedre ryg- og små problemer, som sagtens kan give dig en dårlig uge eller måneder. Hvorfor skal der så være nogle øvelser som er mere fast målrettet til et bestemt køn, bare fordi stangen ved hip thrust ligger et uheldigt sted for en mand eller at bevægelsen i sig selv, ligner en anden øvelse som er mere passende i soveværelset.

Jeg kunne ikke blive ved

Jeg holdt selv op med at gøre det i fitness centeret fordi de få gange jeg har gjort det, der var en del som kiggede underligt på mig. Men man burde jo nok være ligeglad og lade dem passe sig selv, men man kan ikke helt lade være med at tænke over hvorfor de kigger så meget.
Jeg kan sagtens mærke på min krop at det har hjulpet en del på at jeg vippede i mit bækken og at jeg går/står mere rigtig nu. Så at træne Hip thrust har også hjulpet på min positur, selvom det bare er en øvelse til den nederste del af kroppen.
Man må bare indse at kroppen hænger sammen hele vejen igennem fra top til tå.

Kæmp kampen

Så lad dig ikke falde i fælden med at andre kigger på hvad du laver og så du springer nogle øvelser over, lige meget om folk siger at det er en ”Kvinde øvelse”. Alle burde have lov til at lave alle øvelse lige meget om det er mænd eller kvinder, Så SÆT I GANG!