Om siden

Årh! endnu en fitness side!

Der vil jeg sige ja og nej! Det her sted kommer til at tage fat og snakke om ting som de andre også gør, men der kommer også ting som er mere nede på jorden og mere hverdags tanker, problemer og ting men burde være opmærksom på.
Så der kommer helt sikkert til at være nogle fakta omkring muskler, forskellige slags træning og de mere hårde trænings ting, men der kommer også plads til de spørgsmål eller tanker som man kan få imens man lige står og træner eller bare overvejer at se på en træning som passer til dig selv.

Selvom jeg har trænet i over 8 år, så finder jeg stadig hele tiden nye trænings metoder som virker bedre på min krop end det jeg gjorde før. Så din træning kan altid optimeres, for man kan altid få ny viden, det kræver blot at man opsøger den eller spørger andre og det er her denne side kommer ind i billedet også!
Der er nemlig ikke noget fast som skal være på denne side. Bare det har et eller andet med træning at gøre, så kan det passe ind her.

Det skal lige siges at jeg er hverken professionel jonalist eller træner. Så i forhold til at der er stavefejl eller nogle forkerte komma’er, så kan det godt forekomme. Med hensyn til træning er alt det som står herinde nogle ting som jeg selv har testet eller læst nogle steder, så medmindre jeg skriver hvor det er fra, så er det ikke set på fra professionel side. Så det betyder nødvendigvis ikke at hvis der står at du kan prøve disse øvelser, at det så vil hjælpe på lige dit problem eller at det er bedre end udsagnet fra læger og andre professionelle. Husk at mærke efter hvordan din krop har det med de ting du prøver.

!Annoncer! ja øv, ved godt det er træls. Jeg har ikke annoncer for at tjene på hjemmesiden, de er der blot for måske at det kan gå i nul med det jeg giver for at have den. Så bær over med det!

Her kan du læse om privatlivs politikken på siden: https://www.traeninghverdag.dk/privatlivspolitik/