Shake it! Kæmper du også med klumper?!

Dette her bliver bare et kort lille indlæg med et lille trick som måske kan hjælpe dig.
Har du også haft problemer længe med at der nogle gange bare er klumper som sidder fast i bunden af shakeren. Det er bare det mest irriterende også får man kun halvdelen af den shake man lavede, for resten sidder i bunden. Nogle mennesker løser det med at købe en dyrere shaker som har en metal kugle i sig som du ryster rundt, men kan den virkelig overhovedet nå ud i hjørnerne af shakeren?.

Er det pulverets skyld?

Der er ikke noget som hedder forkert pulver, men jeg har lagt mærke til at forskellige smag varianter blander sig forskelligt. Så hvis du er en stor chokolade elsker og har købt protein pulver med chokolade smag kun, så har jeg lagt mærke til at selv med mit trick, så har det stadig svært ved at blande sig ordentligt nogle gange.
Det pulver jeg snakker om er bare helt almindelig protein pulver og carbs, i mit tilfælde fra Bodylab. Jeg har altid brugt deres pulver og shaker osv. og jeg er fint tilfreds med både kvaliteten af pulveret og deres andre ting, dog kan deres shaker være lidt utæt hvis du tager dem til 19 kr. og tager lidt for hårdt ved nær låget når den skal rystes.

Er det shakerens skyld?

Jeg tror ikke man kan sige at det kun er shakerens skyld, for nogle er selvfølgelig bedre end andre og prisen taget i betragtning. Jeg har en shaker fra Bodylab til 19 kr. som jeg er fint tilfreds med og den har klaret at opløse de fleste ting jeg smider i den. Det er også selvom den ikke har en metal kugle i sig og bare nøjes med det plastik filter i toppen. Så jeg vil mere sige det er en kombination af shakeren og hvad pulveret gør når det forsøges opløst med vand/væsker.

Tricket

Jeg har så fundet ud af (minus de overstående ting) at hvis man tager en normal shaker som min f. eks. Og putter carbs i først, så har det nemmere ved at slippe bunden end protein pulver når det kommer i kontakt med væsker. Så det er Carbs i først, så protein pulveret også resten i, hvis du også skal have kreatin eller andre tillægs pulver i. Da Carbs slipper lettest bunden, så bliver protein pulveret løsnet med og kommer med op i filteret og kan nemmere rystes fri for klumper. Så slipper du også for at skulle tygge din shaker engang imellem.

Prøv at se om det kan løse dit problem du har haft i stedet for bare at købe en dyrere shaker, som måske alligevel ikke kan gøre det så meget anderledes.