Typer i dit fitness center!

Genkender du dem?

Hvis du er en kvinde eller mand og bruger bare en lille smule tid i fitness centeret, så genkender du helt sikkert 1-2 af de her typer i fitness centeret.
Der er kun taget 4 af de mest normale typer som man mest ser i centeret, men nogle mener faktisk at der er op til 15 typer i fitness centeret. Det kan være der skal laves den længere liste hvis det er, men for nu ser vi på den hurtige liste.

1. Mobil fanatikerne

Dem her støder man næsten altid på hvis man bare er i et lidt stort center. Det er dem som er står efter hver øvelser eller inden de skal i gang med en anden maskine/øvelse og bare stirre ned i mobilen. Tiden mellem øvelserne bliver længere og længere fordi de falder lidt ind i det tids løse rum som mobilen nemt skaber. Det gør så også at de tit og ofte blokere for en eller flere maskiner, hvilket er virkelig træls! Så please ikke vær’ en af dem!

2. De sociale / gangs

Når man møder dem her i fitness centeret, så står de tit ved en maskine, men de bruger faktisk alle sammen en maskine som de holder øje med ikke bliver overtaget. Men så beslutter de sig for at stå og snakke i længere tid imens de alle holder en maskine og når der er en som går over til en af deres maskiner, så skynder de sig hen til den og siger at de bruger den. Så køre de en øvelse igennem igen og ender tilbage til de andre folk som står og snakker.

[AdBA]

3. De alternative

Vi kender alle dem som har de lidt mere kreative måder at træne på. Man ser dem tit sidde omvendt på maskiner eller flyve rundt i kabel maskinerne. Hvis du møder dem flere gange i trænings centeret, så ser du dem tit lave minimum en ny øvelse hver gang som du ikke har set før. De typer kan let undre en hvad de egentlig træner og man kan nogle gange ikke lade være med at komme til at smile af at se dem lave et eller andet.

4. Lurerne

Dem her er i hvert eneste fitness center og nogle af dem er bedre til at skjule at de kigger end andre. Så man kan tit se dem lurer fra de forskellige maskiner, hvor de egentlig ikke rigtig træner så meget.
Så hvis du føler at du bliver kigget efter, så kan det nemt tænkes at der bliver kigget på dig og det er lige meget om du er mand eller kvinde.

Det kan være du kan genkende dig selv i en af dem eller måske høre du til en af de mange andre typer som høre på den udvidet liste, som måske kan komme senere.