Vælger de prisen på fitness snart?

Overtager de store kæder snart snart det hele!

Nu da tiden her med Corona har haft sine hårde præg på alle steder, der lider Fitness dog stadig i nu.

Der er lige så stille begyndt at blive lukket op for flere og flere ting som f.eks. biografer, restauranter og nogle barer også, men motions området lider stadig i nu og det er lige fra små foreninger, svømmehaller og til fitness og trænings kæder.

Der er mange som ikke har det så godt med ikke at kunne komme ned i fitnesscenteret eller bare at kunne motionere med det man rigtig godt kan lide. Man mangler jo både selskabet og det med at kunne presse sig selv til at opnå sine mål.

Nu hvor Corona har været i gang i nogle måneder, så begynder man at kunne se på Facebook at der lige så stille komme mere og mere fitness udstyr til salg fra forskellige fitnesscentre. Det begynder at sætte tanker i mit hoved at de små trænings- og fitness områder begynder at blive nød til at dreje nøglen om fordi de har skulle leve længe uden nogen indkomst. Så frygter jeg temmelig meget for at de store centre som f.eks. Fitness World, kommer til at overtage endnu mere at træningsmarkedet. Det bekymrer mig måske lidt, at de i sidste ende måske ender med at have de fleste centre. Fitness World har jo i forvejen overtaget mange andre fitness kæder, som før kunne konkurrere lidt med dem om pris og hvad de kunne tilbyde. Hvis der bliver en som kommer til at sidde på den største del af markedet, så kan de jo næsten selv bestemme hvordan fitness branchen skal gå og hvad et abonnement kan komme til at koste.

Jeg håber dog på at med de andre som er lukket, så bliver der plads til en masse nye som kan være med til at bane en vej mod bedre tider og nye trænings muligheder.

Så lad os se hvad fremtiden kan bringe os af spændende ting inden for fitness!

Hav det godt og pas på jer selv og andre omkring jer!