Vigtig ting ved mavetræning!

Det kan godt være at du ligesom jeg har trænet mavemuskler i en del år, men at du glemmer denne ting en gang imellem. Det er faktisk en af de mere vigtige ting og det er at man skal huske at bruge vægte! hvis man kan. Jeg kan nemt sige at jeg har glemt at mave træning skal tages som en normal muskel gruppe og derved når det bliver for nemt også øge vægten! Jeg har så mange gange tænkt det er ”okay” med mave træning, men også undret mig over at der ikke rigtig skete så meget mere fremskridt. Så følte lidt at jeg mere bare trænede vedligeholdelses træning.
Så man skal absolut huske at hvis du synes du kan tage for mange gentagelser, så giv det et par ekstra kilo på vægten du tager med. Så er der sikkert nogle som kan sige at jeg kan tage 50 mavebøjninger og så tænker jeg bare ”Hurra! for dig”, men min mave er stadig stærkere i forhold til at kunne løfte mere end bare dig selv og den holder formen bedre. Selvfølgelig hvis du vil træne for udholdenhed, så tag bare en masse, men jeg kan bedre lide at blande det. Så for det meste træner jeg med vægte og nogle gange smider jeg mindre vægt på eller helt uden også køre jeg udholdenhed, men min primær træning for maven er med vægt på.

Du skal gøre op med dig selv hvad dit primær træningsmål vil være og så køre efter det med lidt variation, hvis det er. Jeg synes aldrig man skal låse sig helt fast på kun en træning metode, men derimod variere det lidt.

Men husk! at maven er lige så meget en muskelgruppe, som din biceps er. Så træn den på samme måde, for det bedste resultat.