Begynd nu at bruge det sprit!

Nu det opsagt! når folk ikke tænker sig om i fitness!

Det her er et emne som nogle måske ikke er så glad for at snakke om, fordi de er en af dem som problemet drejer sig om. Der er nok 4 typer af disse mennesker.

  1. Den som gør det, men er flov over det.
  2. Den som godt ved det er forkert, men fordi de andre heller ikke gør, så vil personen ikke se dum ud.
  3. Den som helt sikkert ved det er forkert, men synes det er for lavt at synke hvis personen selv skulle til at rengøre efter sig selv.
  4. Dem som ikke kan holde afstand, selvom de læser alle skiltene.

Den tredje type er så dem som heller ikke rengjorde en eneste maskine eller bænk før Corona. Men vi har alle oplevet det med at få en klam bænk som en lige har helt over svedt og så bare er gået fra igen.
Man kunne lige så godt ligge på ryggen af personen og træne i stedet for den bænk som nu er helt våd og ikke aftørret.
Der er en del af disse personer i hvert eneste fitnesscenter og det ødelægger bare helhedsbilledet af dem som træner i fitness. Det er så en skam for alle de andre som så sagtens kan finde ud af at gøre rent efter sig selv. Kort sagt der er mange som kan finde ud af det, men også rigtig mange som ikke kan gøre rent efter sig selv på grund af den ene eller den anden ting.

Nogle ville måske synes det er lidt for hårdt jeg ser på det, men når der er nogle som ikke kan finde ud af rengøring eller holde afstand som reglerne er i centrene, så har jeg valgt at opsige mit abonnement i Fitness World på grund af det. Baggrunden til mit valg udkommer så også af en situation hvor jeg gerne ville rigtig i gang med cardio, så jeg begynder at komme i centeret hver dag i næsten en uge. Jeg får trænet mandag, tirsdag og onsdag, torsdag i løbet af dagen, bliver jeg så nød til at tage hjem fordi jeg har det så skidt.

(Det skal lige siges at jeg er typen som er syg ca. 2 gange om året, så det plejer ikke at være et problem)

Det ender så med at jeg køre igennem både snot, kraftig hovedpine, hedeture/feber, hoste og svimmelhed. Alt det her varer i over en uge og jeg ender med at skulle testes for dette i forhold til Corona.

Jeg forbinder så alt det her sammen med at jeg har været i Fitness mere end jeg plejer, da det er den eneste forskel jeg har gjort i min hverdag i flere måneder. Der var nemlig også nogle hver gang som ikke gad at holde afstand, så i kabelmaskinerne, måtte de stå på skrå for at alle 4-5 mennesker kunne træne bag mig, hvor der er sagt at man ikke må træne.

Så nu er Fitness World opsagt og jeg er i gang med at købe ind til hjemme træning. Jeg regner ikke rigtig med at jeg skal tilbage i et fitnesscenter mere, da det også er blevet lidt billigere for os normale folk at købe fitness udstyr til hjemmet.

Så husk at passe på jer selv og andre så ingen behøver at blive syge af det Corona eller lignende.